انیمیشن ها
برای دانلود انیمیشن های جراحی کلیک کنید .
همکاران عزیز
از همکاران عزیزی که در این فیلد کار می کنند خواهشمند است در تالار گفتمان پزشکان (پزشک آنلاین) شرکت نمایند و اگر تمایل دارند می توانند با موبایل اینجانب تماس حاصل فرمایند: 09121325314 - 09193407009
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام.اقای دکتر برادرم وقتی 1.5 ساله بود دچار سوختگی شد ک بیضه هاش هم سوخته الان بزرگ شده و چند روزیه ازدواج کرده خواستم بدونم می تونه بچه دار بشه امکان امدن ب مطبتون رو نداری در ضمن این دل مشغولیه منه خودش می دونه
پاسخ : تست اسپرماتوگرام بدهید ان تست وضع اسپرم ها را نشان میدهد تعداد اسپرم ها و فعالیت اسپرم ها را نشان میدهد .  [ 1392-11-08 07:21:12 ]
سوال : سلام وخسته نباشید ، من حدودا سه ماه پیش یک رابطه جنسی داشتم که از کاندوم استفاده کردم اما بدلیل اتفاق افتادن برخی مسلئل خیلی نگراننم و بشدتم دچار ناراحتی اعصاب و ... شدم. در طول رابطه من یکبار بطور خیلی کم به سر کاندوم دست زدم، یعنی بعد از درآوردن آلتم یکبار دست زدم به سر کاندوم ، دستمم ضخمی نبود ، و کاندومم تا یه حدی از آلتمو گرفته بود و ته آلتم پوشونده نبود ، میخواستم ببینم امکان گرفتن ایدز هست ، با خیلیا مشاوره کردم گفتن نه ، ولی من هنوز نگرانم . امکان خون دادنمم الان نیست به دلایل شخصی توروخدا کامل روشن کنین برام .ممنون
پاسخ : اگر کاندوم داشتید حای نگرانی نیست .  [ 1392-11-08 07:19:26 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما من پسر ٢١ ساله هستم و يك سوال درباره خود ارضايي داشتم و اون هم اينه كه من در طول روز فقط يك بار اين كار رو انجام مي دم و آيا همين مقدار مي تونه براي من مشكل ايجاد كنه چون در بعضي از سايت ها نوشتن كه خود ارضايي باعث ميشه مشكلاتي از قبيل سر درد-عدم ميل جنسي يا حتي باعث زود انزالي ميشه كه مي گن كه اصلا درمان نداره ممنون از اين كه به سوالات جواب مي ديد.
پاسخ : من بارها این نظریه ها را رد کرده ام و نوشته ام که خود ارضائی فقط یک سکس تخیلی است البته که در اینده به وضع روان شما بستگی دارد ولی خودبخود و صرفا خود خودارضائی ان عوارض که فرمودید را ایجاد نمیکند .  [ 1392-11-08 07:18:03 ]
سوال : سلام سلام پسري 25 ساله هستم.در اكثر مواقع همراه با مدفوع خونريزي شديدي از مقعد دارم به طوري كه خون بند نمي آيد. من بواسير دارم اما زماني كه قبلا به دكتر مراجعه كردم گفت كه خيلي كوچك است و نياز به جراحي نيست. نوع خونريزي به بواسير ربط پيدا نمي كند چون شديد است و بند نمي آيد. اما من با دوستم عمل لواط و دخول از راه مقعد را انجام مي دهيم.راه درمان آن چيست ؟ از آنتي هموروئيد،يا وازلين استفاده كردم ولي اثر نكرد به جراح عمومي شهرمان مراجعه كردم،معاينه كرد و گفت كه از بيرون مشكلي نداري و گفت بايد عمل شوي،گفت شايد سرطان روده باشد. به نظر شما مشكل چيست چگونه بدون تشخيص قطعي گفته كه بايد عمل كنم ؟
پاسخ : باید معاینه شوید نمیشود بدون معاینه نظر داد  [ 1392-11-08 07:15:08 ]
سوال : سلام اقای دکتر .جوش روی باسن هنگام پریودی درمان دارد ؟خیلی اذیتم میکنه ممنون
پاسخ : حتما دارد شما باید به متخصص پوست مراجعه نمائید ولی تا ان موقع هنگام پریود هر روز دوش بگیرید و روی محل چوشها را با قرص ویتامین سی که در یک ظرف با اب حل کرده اید بشوئید . روزی دو بار هر بار بمدت سه دقیقه بعد کرم زینک بزنید .  [ 1392-11-08 07:13:41 ]
سوال : سلام جسم خارجی و لب دار وارد مقعد شده باشد و همان موق خون خارج شده و بعد از چند روز احساس جسم خارجی در مقعد و احساس تب مشکوک به کدام بیماری است. ؟
پاسخ : احتمال عفونت است ولی تا معاینه نشود نمیتوان نظر قطعی داد  [ 1392-11-08 07:11:11 ]
سوال : سلام دكتر عزيز يادتون هست كه چند وقت پيش سوالي در رابطه با خونريزي مقعد ازتون پرسيدم.به دكتر در شهرمان مراجعه كردم وگفت كه از بيرون مقعد چيزي مشخص نيست و بايد عمل شوي ممكنه سرطان روده باشه، سوال من اينه دكتر حرفش درسته يا نه ، آخه چطور علت رو هنوز تشخيص نداده و ميخواد عمل كنه، لطفا كمكم كن دكتر ميخوام بيام تهران پيش شما، بهم اطمينان بده كه با ليزر حل ميشه، آخه خيلي ترسيدم هزينه اش چقدر ميشه تا پولش رو جمع كنم و بيام تهران، لطفا هزينه اش رو تو جواب بنويسين ممنونم از اينكه پاسخم رو ميدين آيا با شمارتون تماس بگيرم بهم كمك مي كنيد؟
پاسخ : عزیزم اخر بیمار را ندیده و معاینه نکرده چگونه هزینه انرا بگویم ولی به احتمال بسیار حرف ان اقای همکار صحیح نیست زیرا باید شما بررسی شوید و بعد بگویم هزینه ان چند میشود .  [ 1392-11-08 07:10:01 ]
سوال : با سلام مجدد خدمت شما سوالی در رابطه با نزدیکی با دختری که بیماری ام اس داره پرسیده بودم که پاسختون ایراد فونتی داره واصلا متوجه پاسختون نشدم!
پاسخ : هیچ اشکالی ندارد فقط مسئله هیچان یرای ان دختر است که حتما باید با متخصص اعصاب و پزشک ان دختر مشورت کنید .  [ 1392-11-08 07:06:47 ]
سوال : سلام اقای دكتر ممنون از اینكه وقتتون رو برامون میزارین؛من پسری 24 ساله هستم از چند سال پیش كنار مقعدم (سمت چپ) یه چیز مانند زخم وجود داره كه اوایل زیاد درد نداشت كه به پزشك عمومی رفتم برام انتی همورویید تجویز كرد كه موقع درد ازش استفاده میكردم اما چند وقتی هست كه دردش شدید شده(خصوصا بعد از اجابت مزاج) احساس میكنم زخمش هم بزرگتر شده كه دیگه نمیشه تحملش كرد بعضی مواقع خونریزی مختصری هم داره میخواستم بدون این بواسیره یا شقاق و اینكه برای درمانش چیكار باید بكنم ایا میشه از لیزر برای درمان كاملش استفاده كرد یا نه (در ضمن من بدن سازی كار میكنم) با تشكر
پاسخ : عزیزم حتما باید مراجعه نمائید و مورد معاینه قرار گیرید ممکن است فیستول باشد ممکن است شقاق باشد و بیماری های دیگر مطرح است باید تشریف بیاورید مطب .  [ 1392-11-05 08:46:52 ]
سوال : باسلام. فرزندم دو ماهه است و فتق ناف در اندازه سکه دو تومانی دارد.ایا نیاز به جراحی دارد؟ایا فتق ناف در دناک است و میتواند دلیل گریه و بیقراری هایش باشد؟
پاسخ : اگر بزرگ باشد بلی ایشان را ببرید به بیمارستان کودکان مفید در تهران خیابان شریعتی  [ 1392-11-05 08:44:42 ]
سوال : باعرض سلام. 40 سالمه 1ماه پيش عمل چسبندگي روده انجام دادم .ميخواستم ببينم چند روز بعد از عمل مي شه ورزش كرد ؟چه ورزشي؟ممنون
پاسخ : حد اقل دو ماه بعد از دو ماه هم بمدت شش ماه از انجام حرکات فیزیکی شدید مثل برداشتن وزنه سنگین خود داری کنید  [ 1392-11-05 08:43:14 ]
سوال : با سلام خدمت شما جناب دکتر وتشکر از زحماتتون در پاسخگویی به سوالات کاربران... میخاستم بدونم آیا نزدیکی با دختری که بیماری ام اس داره خطر ابتلا داره... اگه لطف کنین کامل پاسخ بدید مثل همیشه سپاسگذارم...
پاسخ : اصلا هیچی اشکالی از نظر شما ندارد ولی از پزشکش بپرسید ایا هیچان برای اشکالی دارد یا خیر .  [ 1392-11-05 08:41:58 ]
سوال : سلام و عرض ادب. حدود سه هفته ای میشه که در مقعد من یک دانه به اندازه یک عدس ظاهر شده. البته باعث درد نشده و مشکلی ندارم. میخواستم بدونم این دانه چیست و باید چیکار کنم؟ با تشکر
پاسخ : اولا باید معاینه شوید ولی اگر دور از مطب من تشریف دارید در لگن اب گرم و نمک بنشینید دو بار در روز و هر بار بمدت ده دقیقه .ولی معاینه مهم است ممکن است موضوع مهمی باشد .  [ 1392-11-05 08:40:30 ]
سوال : سلام.خسته نباشید.اقای دکتر من 23 سالمه و در سن 17 سالگی کیست موئی داشتم و عمل کردم.اما جدیدا دوباره اطراف ناحیه عمل قرمز شده و دوباره چرک بیرون می اید.ایا دوباره من مبتلا به همون بیماری شده ام؟ ایا دوباره باید عمل کنم؟میشه با لیزر عمل انجام بشه تا دیگه عذاب عمل سابقو نداشته باشه؟
پاسخ : باید تشریف بیاورید مطب تا مورد معاینه قرار گیرید موضوع مهمی است .  [ 1392-11-05 08:38:39 ]
سوال : سلام من 23سالمه که زیاد دجار یبوست میشم و قبلا مشکل بواسیر داشتم حدود 1هفته پیش دچار یبوست شدیدشدم و بعدش یکی از شیارهای اطراف مقعدم ورم کرد اول فک کردم جوشه ولی جوش نیست و عفونت نداره فقط خارش شدید داره که قابل تحمل نیست لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : مدت دو هفته در لگن اب وگرم و نمک هر روز دو مرتبه و هر بار بمدت ده دقیقه بنشینید و سپس از پماد زینک استفاده کنید ولی عزیزم بهتر است معاینه شوید  [ 1392-11-05 08:37:35 ]
سوال : سلام.آقای دکتر گفته بودین درد دنبالچه من شاید به خاطر کیست مویی باشد من هیچ چیزی نمیبینم حتی یک جوش!با سونوگرافی مشخص میشود؟
پاسخ : بله در سونوگرافی ممکن است مشخص شود .  [ 1392-11-05 08:35:18 ]
سوال : سوال : سلام اقای دکتر رضایی بنده 19 سال سن دارم که دچار هیپوگنادیسم هستم و سینه هام 4 سانت بزرگ شدن /ایا ان هیپوگنادیسم برای ازدواج مشکلی داره با دارو درمان میشه؟ ازمایش دادم همه چیزم درست شده
پاسخ : برای هیپوگونادیسم به متخصص غدد مراجعه نمائید برای بزرگی پستان اگر از نظر زیبائی میخواهید به مطب من تشریف بیاورید .  [ 1392-11-05 08:34:38 ]
سوال : سلام اقای دکتر . مردی 26 ساله هستم .سه روز است که ازدواج کردم در دوران نامزدی با همسرم سکس از مقعد داشتم .الان دو روز است که در ناحیه بالای چپ مقعد همسرم تاولی رنگ پوست ایجاد شده که خیلی دردناک است به گونه ای که نشستن بریش سخت است ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .در ضمن حاضر نمیشه ببرم دکتر .
پاسخ : حتما باید معاینه شوند .  [ 1392-11-05 08:33:08 ]
سوال : سلام. سه روز است که من با همسرم ازدواج کردم .در این بین تاولی رنک پوست لای باسن همسرم ظاهر شده که بسبار دردناک است به گونه ای که نشستند برایش سخت شده است از حضور شما جواهش میکنم بفرمایید که ایا این تاول خطرناک است یا نه
پاسخ : ندیده مگر میشود گفت ایشان را هرچه زود تر بیاورید مطب تا از این ناراحتی در ایند .  [ 1392-11-05 08:32:22 ]
سوال : با سلام واحترام , مادر من 64 ساله هستند وچاق. 3سال پيش عمل جراحي هيستركتومي ابدومينال ناشي از كنسر رحم شدند قبل از عمل سالها فتق نافي داشتند كه اذيت نميكرد ولي بعد از عمل علي رغم احتياطات لازم 2بار مبتلا به فتق انسزيونال شدند كه عمل كردند و مش گذاشتند.الان 7 ماه از عمل قبليشون ميگذره كه باز دچار دل درد شديد ميشوند.سونوگرافي چيزي نشون نميده ولي تو معاينه فتق مشخص هست ضمن اينكه وقتي فشار ميديم و جا ميره دردشون كاملا خوب ميشه و ديگه فتق پيدا نيست.حالا سوال من اينه كه ميشه بدون جراحي اينو درمان كرد? اين جا انداختنها ضرري نداره و ميشه هر بار كه درد ميگيره خودمون جا بندازيم؟ممنون از راهنمايي هاتون
پاسخ : بله میتوانید انرا جا نیاندازید ولی عزیزم باید این اشکال برطرف شود بهتر است است ایشان مراجعه نمایند ومورد معاینه قرار گیرند اگر نیاز به اقدامی باشد به شما عرض خواهم کرد .  [ 1392-11-05 08:30:47 ]
سوال : سلام ، خسته نباشید ، اقای دکتر نظر شما راجع به کولونوسکوپی مجازی چیست و ایا در ایران مرکز قابل اعتمادی در این زمینه وجود دارد؟
پاسخ : اطلاعی ندارم .  [ 1392-11-05 08:27:35 ]
سوال : سلام آقای دکتر من از چندماه پیش دچار فیستول مقعدی شدم،که محل فیستول ترشحات زرد رنگ و بدبویی دارشت وگاهی هم متورم میشد ،ولی الان دو هفته هست که دیگه ترشحی نداره و متورم هم میشه... ممکنه فیستول خودبخود خوب بشه؟
پاسخ : معمولا خیر خود بخود بسته نمیشود ولی در موارد نادری هم دیده شده است باید مراجعه نمائید تا مورد معاینه قرار گیرید .  [ 1392-11-05 08:27:02 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر.پسری 29 ساله و مجرد هستم که اندازه آلتم در حالت نعوظ حداکثر 9 سانتی متر است، میخواستم بدونم چنین اندازه ای نگران کننده نیست؟ آیا درمان دارد یا خیر؟اگر دارد معمول ترین روش درمان چیست؟با تشکر فراوان
پاسخ : هیچ حای نگرانی نیست مهم در سکس کیفیت عمل است نه اندازه الت .  [ 1392-11-05 08:24:39 ]
سوال : با سلام خدمت اقای دکتر من سه روزه عمله واریکس انجام داده ام تاکنون ترشحی نداشته ام درصورت داشتن بخیه میتوانم با همسرم نزدیکی داشته باشم؟
پاسخ : حتما میتونید نزدیکی داشته باشید اشکالی ندارد .  [ 1392-11-05 08:23:35 ]
سوال : با سلام بنده آخرین بار 5 ماه پیش رابطه پرخطر محافظت نشده داشتم، و اخیرا علایمی مثل درد قفسه سینه که البته ذات الریه نبود، درد خفیف و کوتاه در بعضی مفاصل و گلو درد خفیف دارم. چند روز پیش بعد از 5 ماه از رابطه آزمایش HCV antibodi و (HIV (1+2 ab دادم که منفی بود چقدر می توان به این آزمایش اعتماد کرد؟ آیا امکان دارد که مبتلا باشم و به دلایلی مثل دوره پنجره و ... منفی بوده باشد؟ با تشکر
پاسخ : نگران نباشید مهم نیست ولی اگر خیلی مشکوک هستید باید شش حد اقل شش ماه بعد از نزدیکی تست را تکرار کنید.  [ 1392-11-05 08:22:22 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
انیمیشن ها
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تاریخ ایران
اخبار اجتماعی
اخبار فرهنگی و هنری
اخبار پزشکی
اخبار سیاسی
ساعات کار مطب
تماس با من
ادبيات
مرجعيت
بیوگرافی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences