انیمیشن ها
برای دانلود انیمیشن های جراحی کلیک کنید .
همکاران عزیز
از همکاران عزیزی که در این فیلد کار می کنند خواهشمند است در تالار گفتمان پزشکان (پزشک آنلاین) شرکت نمایند و اگر تمایل دارند می توانند با موبایل اینجانب تماس حاصل فرمایند: 09121325314 - 09193407009
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام خدمت دكتر عزيز پسري هستم 22 ساله حدودا 10 سال ميشه كه باد فتق كشاله ران(سمت راست) داشتم و وقتي كار سنگين انجام ميدادم و يا در طول روز زياد خم و راست ميشدم يك نقطه از كمرم(سمت راست پشت) بسيار درد ميكرد و دردشم استخوان نيست مثه يه رگي كه كش برميداره و خيلي اذيتم ميكنه هالام كه باد فتق عمل كردم بازم خوب نشده ايا ربطي به باد فتق داره يا نه؟به چه دكتري مراجعه كنم با تشكر
پاسخ : برای جواب باید معاینه شوید  [ 1393-01-28 00:40:23 ]
سوال : باسلام ایا لیزر موهای زائد زیر بغل عوارض بد هم می تواند برای بدن داشته باشدمثلا ایا به غدد لنفاوی اسیب میزند یا هر اسیب دیگری؟ ممنون ازتوجهتون
پاسخ : لیزر مو ضرری ندارد فقط ممکن است باعث سوختگی شود که توسط اشخاص ماهر این مشکل پیش نمیاید .  [ 1393-01-28 00:39:27 ]
سوال : درود آقای دکتر.لکه های قرمز رنگ کوچک روی بازو و پشت بازو و بغل آرنجم بوجود میاد و بصورت یک حلقه به اندازه یک سکه بزرگ میشه ولی وسطش دیگه قرمز نیست و ضخمی هم بوجود نمیاد ،گاهی یکم خارش داره ،نتیجه آزمایش قارچ منفی بود، کلوبتازول را بدلیل قوی بودن حذف و بجاش هیدروکورتیزون و ویتامین آ د میمالم ،البته یکم پوسته پوسته میشه ،اوایل باکولوبتازول 2 روزه خوب میشدند اماحالا اطراف این حلقه ها یکم ضخیمتر شده و طول میکشه تا خوب شه ،به پزشک که مراجعه کردم کلوبتازول و بتامتازون تجویز کردند و آمپول ضد حساسیت خارجی و قرص ضد قارچ که هفته ای یکی میخورم داد،آیادلیل این بیماری داخلی نیست؟مثل صفرا یا کبد،سپاس فراوان
پاسخ : عزیزم به متخصص پوست مراجعه نمائید.  [ 1393-01-28 00:38:02 ]
سوال : قسمت دوم سوالم این بود که اگر مشکل بالا بودن پرولاکتینم رفع نشه و عمل کنم و کل سینه رو خارج کنم ایا بعد از عمل دیگر سینه بزرگ نمیشود تحت هیچ شرایطی؟؟؟؟ لطفا به تفصیل واسم تشریح کنین و ایا میتوان کل بافت سینه را خارج کرد و جوری بشه که اصلا هیچ عضوی بنام سینه در بدن نداشته باشم؟ ممنون میشم به تفصیل پاسخ بدین
پاسخ : تقریبا مشکل شما حل میشود ولی بهتر است به متخصص غدد مراجعه نمائید.  [ 1393-01-28 00:36:39 ]
سوال : با سلام خدمت شما پزشک گرامی من پسری ۲۳ ساله هستم چندین ساله که مبتلا به ژنیکوماستی شدم آزمایش خون دادم چندین مرتبه و پرولاکتین خونم بالا بوده قرص ایتالیایی dostinix رو مدت یکماه مصرف کردم بعد از یکماه پرولاکتینم نرمال شد یکسال بعد از این ماجرا باز ازمایش پرولاکتین دادم که باز هم بیشتر از حد نرمال بود پیش یه دکتر رفتم که گفت از هیپوفیز اگه اسمشو اشتباه نگم باید عکس بگیرم شما اطلاع دارین این عکس برای چه بوده؟؟؟ و ایا این پرولاکتین ممکنه برای همیشه نرمال بشه؟؟؟
پاسخ : برای احتمال بزرگی و یا تومور هیپوفیز است .  [ 1393-01-28 00:35:25 ]
سوال : Salam kheili mamnon ke javab soalamo dadin baray in kar koja bayad beram?man karaj zendegi mikonam BA ghors nemishe 2gholo bardar besham?
پاسخ : خیر نمیشود قرص هایی که موجود است باعث افزایش تخمک گذازی میشود و نمیشود قطعا گفت که در زمان مناسب دو تخمک رها شود .  [ 1393-01-28 00:34:05 ]
سوال : Salam.man mikham bachedar besham .toy khanevadey madaram 2gholo zaee hast mishe Kari konam ke motmaen besham bacham 2gholo mishe
پاسخ : خیر نمیشود کاری کرد که مطمئن شوید ولی با گرفتن تخمک از تخمدان و ترکیب ان با اسپرم و مشخص کردن جنسیت ان و یا حتی بدون مشخص کردن جنسیت ان میشود دو تخم را در رحم گذاشت تا دوقلوی دو تخمکی بوجود اورد ولی نمیشود دوقلوی یک تخمکی مطمئا بوجود اورد .  [ 1393-01-27 01:54:09 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید قرص های جلوگیری از بارداری را تا چه مدت می توان استفاده کرد؟ قبلا به مدت 1 سال و نیم از سپروتون کامپاند و اسپیرونولاکتون برای درمان موهای زائا استفاده کرده ام و 8 ماهه که مصرف این دارو را قطع کرده ام تا 2ماه دیگه عروسی می کنم آیا می توانم از این دارو برای پیشگیری از بارداری استفاده کنم و تا چه مدت می توانم استفاده کنم ؟ خیلی ممنون
پاسخ : برای جلوگیری از بارداری با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید .  [ 1393-01-27 01:46:38 ]
سوال : سلام چند روز پيش اين سوال رو پرسيدم كه همسر بنده نزديك به دو ماه است كه عمل بواسير داخلي انجام داده، ميخواستم بپرسم براي ارتباط جنسي مشكلي هست و دخول از راه مقعد را ديگر نميشه انجام داد يا بعد از مدتي ميشود از راه مقعد هم دخول انجام بشه؟ اگر مي شود تقريبا بعد از گذشت چه مدت از انجام عمل؟ جواب دادين در صورت درد نداشتن ميشود ولي همسر من درد دارد، آيا واقعا چاره اي نيست؟
پاسخ : من هم پاسخ دادم که مدت زمان نمیشود برایش تعیین کرد ملاک درد داشتن است اگر درد ندارد پس از هر زمانی که درد نداشته باشد میشود دخول را انجام داد ولی صبر کنید تا زخم ها بهبود یابند سپس از راه مقعد دخول انجام دهید قدری صبر کنید .  [ 1393-01-27 01:44:56 ]
سوال : با عرض سلام خدمت آقای دکتر.همسر من حدود سه سال قبل درد بیضه داشت.بعد از انجام سونو و آزمایش فهمید واریکوسل داردو عمل کرد.اما هنوز وقتی چند روز ارضا نمیشود بیضه درد میگیرد.آیا راه درمانی دارد؟
پاسخ : ساده ترین راه درمان این است که مرتب ارضا شود .البته که باید راه های دیگر را ازمایش کرد و راه های مختلفی وجود دارد .  [ 1393-01-27 01:42:03 ]
سوال : با سلام و احترام جناب دكتر اگر شخصي به علت مصرف استروئيدهاي آنابوليك به ژنيكوماستي مبتلا شده باشد و عمل جراحي كرده باشد آيا با مصرف مجدد استروئيدهاي آنابوليك با دز خيلي ضعيف باز هم به اين عارضه مبتلا ميشود؟
پاسخ : اگر تمام بافت پستان خارج شده باشد خیر مبتلا نمیشود .  [ 1393-01-27 01:39:23 ]
سوال : سلام دکتر عزیز . من 24 ساله هستم . همسرم زیگیل تناسلی داشت با پماد درمان شد و الان 6 ماهه هیچ نشونه ای در بدنش نداره . من هم 3تا ریز داشتم ، ک با پودوفیلین درمان شدم و منم 5 ماهه ک دیگه نشونه ای ندارم .. ب توصیه دکتر چون زیر 26 سال بودم واکسن گارداسیل هم زدم و فقط نوبت سومش مونده ک ماه دیگه بزنم . سوالم اینه : آیا انجام اورال سکس با همسرم و تماس من با ترشحات بدن ایشون ، میتونه دوباره مشکل ساز باشه حتی الان ک دیگه زیگیلی وجود نداره ؟ دوم اینکه برای اقدام ب بارداری و رابطه ی محافظت نشده ، تماس ترشحات بدنشون با واژن و رحم من ممکنه دوباره موجب عود زیگیل بشه یا نه ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ : فعلا که مشکلی ندارید جای نگرانی نیست ولی بدانید که ممکن است هر زمانی بدون داشتن علائم قبلی در شما و یا همسرتان ظاهر شود در هر صورت در حال حاضر نیست و جای نگرانی نیست ولی مرتب کنترل نمائید .  [ 1393-01-26 00:52:53 ]
سوال : سلام دکتر من 28سالمه 3ماهه عقد کردم توی این سه ماه از قرص ال دی استفاده کردم برای پیشگیری همیشه هم چهار روز بعد از اتمام قرص پریود شدم 9فروردین با نامزدم رابطه داشتم اما دخولی نداشتیم و منی وارد واژنم نشد الان 5 روزه از اتمام قرصم میگذره فقط امروز موقعی که دستشویی رفتم یه لخته خون بسیار کمرنگ ازم خارج شد ممکنه پریود شده باشم؟ درد های پریود را دارم اما خیلی نگرانم؟برم آزمایش بتا بدم؟چقدر احتمال بارداری وجود داره؟لازم بذکره ما تابحال باهم رابطه نداشتیم توی این مدت عقدمون ممنونم دکتر
پاسخ : اگر دخول انجام نشده و شما رابطه ای واقعی نداشته اید و منی وارد واژن نشده باشد جای نگرانی نیست . ولی اگر شک دارید بهتر است بعد از ده روز از عقب افتادن پریود ازمایش بدهید .  [ 1393-01-26 00:49:46 ]
سوال : سلام همسر بنده نزديك به دو ماه است كه عمل بواسير انجام داده، ميخواستم بپرسم براي ارتباط جنسي مشكلي هست و دخول از راه مقعد را ديگر نميشه انجام داد يا بعد از مدتي ميشود از راه مقعد هم دخول انجام بشه؟ اگر مي شود تقريبا بعد از گذشت چه مدت از انجام عمل؟
پاسخ : بعد از مدتی که ایشان ناراحت نشود اگر ایشان حتی امروز در هنگام وارد شدن به مقعد درد ندارد و از این عمل لذت هم میبرد میشود ملاک درد نداشتن و زخم نبودن است .  [ 1393-01-26 00:47:23 ]
سوال : سلام آقای دکتر..من خانوم ۲۰ ساله و همسرم ۲۴ ساله هستند .مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک و پریودام نامرتبه چون تصمیم به بارداری داشتم تحت نظر پزشک متفورمین مصرف میکنم .دکتراورولوژی به همسرم گفتن بیضه چپشون واریکوسل گرید دو داره و ایشون آز اسپرم دادن که نتیجش اینه:volume1.5.....viscosity:normal....ph:8...liquifaction:20....sperm count :33.......normal morphology:45......motility after1hr:35....sgglotimsted spermatozoid:few....با توجه به آز همسرم به تشخیص شما نیازه واریکوسلشونو عمل کنن!؟؟آز هورمونی منم نرمال بوده به نظرتون بارداری من خیلی دور از دسترسه!؟؟
پاسخ : ظاهرا اسپرم های شوهرتان مشکل دارد و باید به متخصص اورولوزی مراجعه نمائید .  [ 1393-01-26 00:45:19 ]
سوال : سلام و خسته نباشید و تشکر از همه زحماتتون من زنی 31 ساله هستم و برای اولین بار قصد باردار شدم دارم .قبلا چند دوره قرص لووتیروکسین برای کم کاری میخوردم ولی حدود 4 ماه هست که دکترم گفته نیازی به مصرف نیست.ولی توی آزمایش امروزم tsh=4.4 , t4=5.4 شده .آقای دکتر به نظر شما من الان نباید اقدام به بارداری کنم؟ضمنا قاعدگی منظمی هم دارم.با تشکر فراوان
پاسخ : بهتر است از متخصص زنان بپرسید .  [ 1393-01-26 00:42:50 ]
سوال : باسلام وتشکر.سوالی داشتم آیا ممکن است که از طریق مالیدن آلت توسط نامزدم که مطمئن نیستم دستشان آلوده بوده باردار باشم؟الان 5روز از زمان پریدیم میگذره البته قبلا هم پریدی منظمی نداشتم;به این دلیل عرض میکنم که بعدازظهر بعداز مالیدن آلت صبح روز بعد پرید شدم که البته حمام نرفته بودم آیا امکان بارداری هست؟میترسم به دلیل پریدی دهانه رحم باز شده باشه و اسپرم وارد رحم شده باشه
پاسخ : در هنگام پریود زن باردار نمیشود نگران نباشید .  [ 1393-01-26 00:41:34 ]
سوال : سلام اقای دکتر...من خانومی۲۰ ساله هستم که با محاسبه یک سال دوران عقدم ۳ ساله ازدواج کردم.بعد از عروسی هم با وجود لذت زیاد از دخول اما با تحریک کلیتوریس و سایر نقاط حساسم با ارگاسم میرسم..آیا یعنی من مشکلی دارم!؟؟این نوع ارضا شدن ضرری داره!؟؟قبلا از پاسختون تشکر میکنم.
پاسخ : خیر اصلا غیر طبیعی نیست و بسیار هم خوب است بسیاری از این حالت محروم هستند نگران که هیچ بلکه خوشحال هم باشید .  [ 1393-01-24 01:50:07 ]
سوال : Salem doctor khaste nabashid mikhastam begam man hamishe bad az nazdiki ba hamsaram del dard migiram valid shekamam kheili bad migire va nafkhe shadid daram benazareton Bayad chikar konam?
پاسخ : از نظر عفونت باید معاینه شوید و همچنین باید از نظر احتمال ورم معده نیز مورد معاینه قرار گیرید .  [ 1393-01-24 01:48:41 ]
سوال : با سلام وخسته نباشيد مادر من ٤٧ ساله است ٤ سال بيش عمل هموروييد انجام داد سال بيش هم يك ابسه در كنار معقد داشت كه ان راهم عمل كرد از جند ماه بيش درهنكام اجابت مزاج كيسه كوشتي كوجكي از ناحيه معقد او بيرون مي ايد كه او بادست ان را به داخل ميدهد اين كيسه از معقد اوهنكام اجابت مزاج اويزان ميشود همجنين اجابت برايش مشكل و دردناك است.همجنين مادرم بيماري ديابت نيز دارند خواهشا منو راهنمايي كنيد.
پاسخ : به احتمال زیاد ایشان مبتلا به هموروئید است در هر صورت باید ایشان معاینه شود .ایشان را میشود با لیزر عمل کرد  [ 1393-01-24 01:46:29 ]
سوال : باسلام.من دختری 2ساله ام 4ماه پیش برااولین باربا نامزدم مقاربت داشتم ونمیدانم آیاکامل دخول صورت گرفت یاخیر.درحین دخول فقط فشارآخری که واردشدبرایم دردناک بودوقبل ازآن هیچ دردی احساس نکردم;خول باکاندوم صورت گرفت وبعد ازآن من متوجه خونی نشدم که بیادامازمانی که به خانه آمدم حدودادوساعت بعدازسکس متوجه شدم لباسم خونی هست بمقدارزیاداندازه کف دست;البته بایدعرض کنم که سه روزقبل ازسکس پریدم تمام شده بود.امابه علت حساسیت زیاد 4ساعت بعدازسکس قرص اوژانسی مصرف کردم وتایک روزبعدازسکس اندکی انگشت به داخل واژن میکردم انگشتم خونی میشدمیخاسم بدانم آیاپرده بکارتم پاره شده؟امکان رفتن پیش دکترندارم
پاسخ : به احتمال زیاد پرده شما پاره شده است اگر نامزد باشید که بهتر است با او صحبت کنید و مسئله مهمی نیست . ولی اگر شک دارید میتوانید به متخصص زنان مراجعه نمائید.  [ 1393-01-24 01:45:01 ]
سوال : سلام آقای دکتر وقت بخیر بخشید این سوال رو از شما میپرسم آخه پزشک دیگری رو نمیشناسم که مثل شما پاسخگو باشه مادرم 17فروردین آخرین شیمی درمانی اش رو انجام داده سرطان سینه داشت بعد دکتر اشعه درمانی یک ماه یعنی 16 اردیبهشت رو به ایشون وقت داد بنظر شما این فاصله زمانی یک ماهه خطرناک نیست؟ زیاد نیست؟ دکتر شیمی درمانی خودش میگه زیاد نیست و مشکلی پیش نمیاد ولی میترسیم اگه این فاصله زیاده ببریمش یک مرکز خصوصی واسه اشعه درمانی که زودتر انجام بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.تشکر
پاسخ : زیاد نیست و نگران نباشید معمولا همین فواصل وجود دارد .  [ 1393-01-24 01:41:40 ]
سوال : با سلام و عرض ادب. پسری 29 ساله هستم که حدود یک ماهی هست که بعد از خواب با درد مفاصل انگشتهام مواجه شدم و با انجام آزمایش جواب رماتیسم مثبت بود. ولی من نمیخوام دارو مصرف کنم و میخواستم بدونم میشه با ورزش و تغذیه رماتیسم را کنترل و درمان کنم ؟
پاسخ : از روماتولوژیست سئوال بفرمائید .  [ 1393-01-24 01:40:17 ]
سوال : برای ازدواجم باید چکار کنم راه حل شما چیه ؟ضمنا برای معاینه به شما دسترسی ندارم .
پاسخ : بغذ از معاینه عرض خواهم کرد راههای مختلفی وجود دارد که بعد از معاینه بعرض شما خواهم رساند .  [ 1393-01-24 01:39:28 ]
سوال : با عرض سلام مجدد.در جواب شما بایستی عرض کنم که ماماهای با تجربه خیلی کاربلد تر از متخصص های جوان هستند گذشته از اون مگه نمیشه تشخیص داد آسیب دیدگی پرده بخاطر انگشت بوده یا آلت؟اگه با انگشت باشه گواهی سلامت نمیدید ؟با این تفاسیر که صدمه پرده من بر اثر انگشت باشه میتونم ازرواج کنم یا نه؟من 32 ساله ، دکتر و عضو هیئت علمی هستم .
پاسخ : از سئوالهای شما متعجب هستم مبپرسید اگر پارگی پرده من بر اثر انگشت باشد میتوانم ازدواج کنم ؟ حتما میتوانید با پرده پاره هم میشود ازدواج کرد نکته دیگر باید عرض کنم خیر نمیشود گفت که این پارگی بر اثر انگشت بوده ان پارگی بر اثر الت بوده البته که گاهی اوقات پارگی بر اثر بعضی التها صدمه بیشتری به پرده وارد میکند ولی بدانید که وقتی پارگی پرده باشد گواهی سلامت نمیشود صادر گردد من توصیه میکنم که شما خانوم دکتر در درجه اول معاینه شوید بعد بعرض سرکار برسانم که چه میشود انحام داد ولی به شما عرض میکنم من تمام سعی خود را خواهم کرد که به شما کمک کنم بعلت شعل و موقعیت احتماعی شما .  [ 1393-01-24 01:38:10 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
انیمیشن ها
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تاریخ ایران
اخبار اجتماعی
اخبار فرهنگی و هنری
اخبار پزشکی
اخبار سیاسی
ساعات کار مطب
تماس با من
ادبيات
مرجعيت
بیوگرافی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences